Kurtalan Bölüktepe Şehit Osman Peküs Ortaokulu

Telefon : 05428119632
Belgegeçer : 05428119632
WEB https://boluktepeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BÖLÜKTEPE KÖYÜ BÖLÜKTEPE KÜME EVLERİ ŞEHİT OSMAN PEKÜS ORTAOKULU BLOK NO 146 İÇ KAPI NO 1 KURTALAN / SİİRT
VİZYON : Topluma örnek olacak dürüst,çalışkan ve başarıyı hedef edinmiş mutlu ve sağlıklı bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bölüktepe Ortaokulu olarak misyonumuz; Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün izinden ayrılmadan, çağın gerekliliğine uyum ve katkı sağlayan,gittikleri her yerde sevgiyi, saygıyı, dostluğu ve kardeşliği yeşertip, büyütmeyi yaşantı tarzı edindiren saygı ve hoşgörünün yer aldığı yuvamızda, etkili iletişim yollarını kullanıp yapıcı rekabet anlayışıyla hareket ederek milletimizi en yüksek medeniyet seviyesine ve refaha ulaşmasına katkı sağlayacak, başarı ve dürüstlüğü ilke edinmiş, mükemmelle yetinmeyip her zaman daha iyiyi hedefleyen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2014 2015 eğitim öğretim yılında okulumuz il bazında yapılan siyer yarışmasında 2.liği hak etmiştir.

Servis :
Ulaşım : Saat 07:00 ile 17:00 arasında iki saatte bir köy minibüsleriyle sefer yapmaktadır. Öğretmenler kendi araçlarıya ya da servisle gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bölüktepe Köyü No:49 Kurtalan / Siirt
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkekezine uzaklığı 15 km´dir. İl merkezine uzaklığı 25 km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :